Companija “PLAMINGO” d.o.o. Gračanica domaćin privrednicima Republike Hrvatske i Srbije

Companija “PLAMINGO” d.o.o. Gračanica je bila domaćin privrednicima Republike Hrvatske i Srbije.

Gostima je upriličen obilazak proizvodnih pogona companije “PLAMINGO” d.o.o., od strane domaćina ovog druženja, gospodina Samira Ćurića, koji ih je upoznao sa potencijalima i dostignućima koje je companija “PLAMINGO” d.o.o. u poslednje vrijeme postigla i čiji su proizvodi zastupljeni na širem tržištu Evropske Unije, kao i ostvarenim izvozom u N.R. Kinu, na šta su posebno ponosni u companiji.

Prilikom obilaska, gosti su postavljali razna pitanja o tehnološkom procesu proizvodnje plastike, a poseban osvrt je dat na galvanizaciju, kao jedan od najsloženijih procesa proizvodnje i jedinstven u široj regiji.

Gosti su bili prijatno iznenađeni prezentacijom gospodina Ćurića i dali mu visoko mišljenje o companiji “PLAMINGO” d.o.o., kao jednoj od lidera ove proizvodnje i poželjnog poslovnog partnera.

Prilikom posjete, upriličeno je i tematsko druženje, u kojem su prisustvovali privrednici Opštine Gračanica i Gradonačelnik Nusret Helić, koji je ovom prilikom pozdravio sve prisutne i zaželio dobrodošlicu privrednicima Republike Hrvatske i Srbije, kao i predstavniku Njemačke privredne komore, zaduženom za spajanje privrednih subjekata zemalja Jugo-Istočnog Balkana.

Goste je pozdravio i Predsjednik Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica, gospodin Sead Terzić, sa obećanjem da će privrednici Opštine Gračanica podržati ovaj projekat i dati svoj maksimalni doprinos da on uspije, što su potvrdili i ostali privrednici Opštine Gračanica koji su bili prisutni na ovom druženju.

Vođeni su razgovori o saradnjama i zajedničkim nastupima na tržištu Evropske Unije, kao i novom modelu povezivanja Gradova sa privrednicima na čelu, sve sa ciljem boljeg upoznavanja i povezivanja interesa privrede i lokalnih uprava, kao jedne cjeline, u nastojanju izgrađivanja boljih uslova života za sve građane u regiji.

Dogovorene su i uzvratne posjete sa nastavkom aktivnosti na ovom projektu regionalnog zbližavanja privrednika i lokalnih uprava.

IMG_1282 IMG_1285 IMG_1302 IMG_1307 IMG_1282 IMG_1285 IMG_1302 IMG_1307 sirbegovicgroup thumb464-alibegovic-024eaed8233f9cf1c279f25c9e6e07eb ambra dobojproomet gakom gassing his hasicevic husanovic idea radial mirror mekic media massinox kovan ivado imeroski stil urban brezje dusa dzambo edoslad eurogalant fragmat poly plastex plamnigo olimp mirna megati limorad klaus radius sax siskotrade suman variplast velfarm zeka tring baupartner trenica Grin Gracanica HST-150x150 Tehno-Biro-mala Wirac-150x150 Trgovir-150x150 Motorex-150x150 Sagra-150x150 Ingrat-150x150 AB-Beton-150x150