POZIV PRIVREDNIM SUBJEKTIMA I SAMOSTALNIM PRIVREDNICIMA OPŠTINE GRAČANICA

U trenucima kada se Država Bosna i Hercegovina i njeni građani suočavaju sa problemom zaštite od PANDEMIJE CORONA VIRUSA i njegovog što manjeg uticaja na građane, kada su potrebna mnoga zaštitna sredstva i proizvodi za ličnu i medicinsku zaštitu, molimo Vas, ako su vaša preduzeća i samostalne zanatske radnje u mogućnosti da proizvode bilo kakve proizvode potrebne za zaštitu ljudi, da se prijavite na adresu Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica ili Kriznog štaba Opštine Gračanica, radi koordinacije i informiranosti građana radi lakše nabave istih.

Državne institucije koje su trebale i morale da se spreme za ovu situaciju, nažalost su nemoćne i nespremne dočekale širenje pandemije CORONA virusa u našoj zemlji.

Zbog toga svi oni koji mogu dati svoj doprinos poboljšanju snabdijevanja tržišta bilo kojim artiklom, proizvodom bi bio veliki doprinos borbi protiv širenja pandemije CORONA virusa.

Molim Vas da se oglasite na ovaj POZIV, da bi formirali bazu podataka o nabavki proizvoda koji se rade ili se mogu raditi u domaćim preduzećima i samostalnim zanatskim radnjama.

Prikupljene informacije bi proslijedili i u druge Opštine, Krizne štabove, kako bi imali informaciju gdje se šta može nabaviti od naših domaćih preduzeća, a iz razloga velike nestašice zaštitne opreme na svjetskom tržištu.

Predsjednik Udruženja poslodavaca Opštine Gračanica

Sead Terzić